За нас

www.avto-delovi.mk е бугарски сајт со основна дејност продажба на нови авто делови за сите видови на автомобили за Република Македонија. Располагаме со повеќе од 100 000 автоделови од најдобрите производители во Европа и светот и постојано се проширува база на податоци со нови производи и нови партнери. Доставуваме авто делови до сите точки во Македонија, но советуваме клиентите да добиваат бараните делови од канцелариите на еконт во близина на границата во гр. Петрич или гр. Ќустендил, со цел Олеснета увоз на територијата на Македонија.
 
КАКО ДА ПОРАЧАТЕ?

 

Избор на производ Податоци за плаќање и испорака Испорака

Изберете марката, моделот и моторот на вашиот автомобил од панелот кој ќе видите во црвено во десно и изберете саканиот производ од каталогот. Наоѓате саканиот производ и го притискате копчето "Купи Внесувате потребните податоци како имиња, телефон, начин на плаќање и адреса за испорака. Молиме, да внесувате полни и точни податоци.

Добивате потврда на email-а дека сме добиле нарачка. Наскоро ќе добие и следење на број на пратката и очекувајте испораката во гореспоменатиот период.

 

ПРИНЦИПИ НА РАБОТА
 
Нашиот тим од професионалци, ќе се обиде да најде секоја посакувана од вас дел, без разлика дали сте се поврзале со нас преку телефон, онлајн чет или email, може да смета на брза и професионална реакција. При проблем со одреден производ купен од нас, секогаш може да го вратите без да должите објаснување во рок од 14 дена од датумот на купување според нашите Општи услови.


За редовни клиенти, автосервиси и други продавници за авто делови можеме да понудиме специјални понуди. Не двоумете се да контактирате со нас.

Сите авто делови кои ги нудиме се сосема нови. Втора рака делови не нудиме.