Доставка и рекламации

Испорака:

При достапност, купените од Вас производи ќе бидат доставени на наведениот адреса, во рок од 3 до 7 работни дена. Ако саканиот од вас производ не е достапен во моментов, ќе биде направена заменка иста цена со производ од ист квалитет или ќе ви биде предложен друга варијанта на различна цена.

Цени:

Ние работиме со курирска компанија Еконт, кои нудат најдобри услови за испорака во Бугарија. Цената се одредува во зависност од тежината на саканиот производ и е за сметка на примачот при нарачка до 2000 денари.

Испораката до адреса во Македонија е меѓу 15 и 40 евра и вие одговарате за објавувањето од царина

За повеќе информации и точна цена за испорака, контактирајте со оператор.

Рекламација:

Според Законот за заштита на потрошувачите, Вие имате право да го вратите купиле производот во рок од 14 дена од датумот на купување, како истиот не треба да биде монтиран, оштетени или по каков и да било начин се користи.
Треба да пазите фискална, оригиналното пакување и сите придружни документи. Враќањето секогаш е за сметка на клиентот.

 

Повеќе информации за општите услови прочитате на страница "Општи услови".