Поверителност

Оваа страница ви дава информации како www.avto-delovi.mk користи и брани секоја информација која вие давате преку користењето на овој сајт.

www.avto-delovi.mk е посветена да се осигура дека вашите лични податоци се заштитени. Кога Ви побараме информации преку кои да бидете идентификувани во сајтот, бидете сигурни дека тоа ќе биде употребена во согласност со оваа изјава.

www.avto-delovi.mk може да менува оваа страница од време на време, за тоа проверувајте ја почесто за да сте запознаени со промените кои преземаме за заштита на личните податоци ..

Какви информации чуваме

Ние ги чуваме следниве информации за вас:

име
Информации за врска како телефон, email, skype и др.
Демографски информации како држава, град, адреса
Други информации како од кој сајт сте препратени тука информации за гласања и др.
Што правиме со информациите што ги собираме

Бараме оваа информација а вас за да се разбере вашите потреби и да обезбедиме подобра услуга а исто така и поради следниве причини:

Внатрешна ревизија.
Можеме да го користиме информациите за да ги подобриме услугите си.
Можеме да ви испратиме периодично промотивни понуди и нови производи (како имате можност да се вратиш на добивањето на нив).
Од време на време може да се поврзуваме со вас преку email или телефон за различни маркетинг истражувања (како имате можност да се откажете од нив).
безбедност

Ние се обврзуваме да гарантираме дека информациите ви е сигурно заштитена. За целта користиме сигурни физички и електронски постапки за да ги задржи информациите ви доверливи.